Betalinger

Betaling

Hos HALL AUDIO kan du benytte følgende betalingsformer:

Kreditkort:
Visa/Dankort | Visakort | Visa Electron | American Express | MasterCard | Maestro

Bankoverførsel:
Du kan vælge en bankoverførsel og overføre til vores konto gennem netbank. Alternativt kan du besøge eller ringe til din bank og få dem til det. Vi afsender først dine varer, når vi har registreret din betaling.

OBS: ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Du skal overføre beløbet ved at bruge følgende informationer:

Bank:
Reg. nummer: 6880
Konto nummer: 1108538
IBAN: DK5268800001108538.
SWIFT: : BAAADK21

HUSK at skrive dit ordrenummer

Persondata og sikker handel på HALLAUDIO.com
Når du handler hos HALL AUDIO, så garanterer vi, at du får dine bestilte vare(r) og en positiv dialog, hvis noget ikke er, som det bør være. Hos HALL AUDIO overholder vi som minimum købelovens bestemmelser om bl.a. returret og garanti. Vi går ind for god handels-etik og købmandskab, og vi gør alt for, at du får en behagelig oplevelse ved at handle hos os.

Sikkerhed ved betaling og ordre
Det er sikkert at handle på HALL AUDIO! Betales der med betalingskort, så er du også altid sikret mod misbrug. Ved ordre over 1000,- benytter HALL AUDIO 3D Secure, som en ekstra sikkerhed for dig. Du kan læse mere om 3D Secure her: Hvad er 3D Secure? Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, som du sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort, er krypterede (SSL) og det er således kun QuickPay, der kan læse dem. Hverken HALL AUDIO eller andre har mulighed for at læse disse data.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra HALL AUDIO. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

HALL AUDIO

Ternevej 25
5690 Tommerup

 

Kontakt

info(at)hallaudio.dk

CVR 36086238

E-mail & Support

support(at)hallaudio.dk