Levering & priser

Levering og priser

Hurtig forsendelse er vigtigt for os. Hvis din ordre er modtaget inden klokken 12, sender vi samme dag. Vi bestræber os på, at du modtager din bestilling indenfor 2-4 dage med Post Danmark eller GLS. Er du ikke hjemme, når pakken leveres, så lægger postbuddet en seddel i din postkasse og du kan afhente din pakke dagen efter på dit lokale posthus.

Du har også mulighed for at få din bestilling sendt til din arbejdsplads, så du undgår en tur på posthuset. Hvis du vil benytte denne mulighed, skal du sætte flueben i “angiv alternativ levering” og skrive din arbejdsplads adresse og firmanavn. Angivne leveringstider er kun vejledende.

Firmaer vi bruger til omdelingen

HALL AUDIO benytter Post Danmark eller GLS til levering af varer. Det er HALL AUDIOs valg, hvilken af disse firmaer, der benyttes til levering. Prisen for dig som kunde er dog den samme. HALL AUDIO kan til hver en tid skifte leverandør uden forudgående information om dette. Fragtprisen, som opgives i forbindelse med ordren, vil være gældende – uanset det firma, HALL AUDIO benytter.

Vi tager forbehold for prisændringer

At leveringstiden overholdes forudsætter at ovenstående parter overholder den aftalte levering overfor HALL AUDIO. (Post Danmark og GLS)

Forsinkelse

HALL AUDIO frasiger sig ansvaret for forsinket levering, som kan føres tilbage til Post Danmark, GLS eller tredjemand. (jvf. ovenfor) samt udefra kommende og uforudsigelige faktorer. I henhold til gældende lovgivning har køber (privat) ret til at ophæve købe, hvis forsinkelsen er over 30 dage.
HALL AUDIO frasiger sig ethvert ansvar for direkte eller indirekte omkostninger som en forsinkelse må påføre køber, købers kunder eller tredjemand.

Levering udenfor Danmark

Vi kan også sende til udlandet, men du bedes venligst kontakte os, så vi kan give dig den helt korrekte pris, da prisen kan variere afhængig af det land du ønsker at sende til.

Lagerstatus

Hos HALLAUDIO.com er de fleste vare altid på lager, da vi selv producerer størstedelen af alle produkter. Det er din garanti og tryghed for kvalitet og hurtig levering.
Vi tager dog forbehold for eksterne faktorer der påvirker produktionen.

HALL AUDIO

Ternevej 25
5690 Tommerup

 

Kontakt

info(at)hallaudio.dk

CVR 36086238

E-mail & Support

support(at)hallaudio.dk